Sardana, paella, Paral·lel i “pubilles”

Cia Bratislava: Oh My God Barcelona!

Cia Bratislava: Oh My God Barcelona!
26/02/2016

Si teniu ganes de passar-ho bé durant una bona estona, aneu al Maldà a veure Oh my god Barcelona, un musical de petit format que es representa per primera vegada a Barcelona. És una versió a la catalana de l’opereta La Vie Parisienne de Jaques Offenbach, que ha traduït i adaptat la Cia Bratislava.

La Cia Bratislava està formada per l’Anna Arena, Laura Pau, Mònica Portillo, David Anguera, Albert Ruiz i Jofre Bellés; sis joves actors que amb tan sols l’acompanyament d’un piano en directe, ens canten, ballen i interpreten de meravella una obra que et manté un somriure d’orella a orella des del primer minut.

És una burla de l’alta burgesia i una sàtira sobre el turisme a Barcelona. Una veritable festa plena d’embolics, confusions, enganys i situacions absurdes on una sèrie de personatges del tot curiosos, estrafolaris i farsants es faran passar per diferents personatges, amb la finalitat d’enredar a una parella de turistes anglesos que han vingut a Barcelona a gaudir de la ciutat.

Us asseguro que els protagonistes no us deixaran indiferents, en Tomeu, la Gabriela, el lord anglès i la seva esposa (la lady), la Mabel (actriu) i l’Arnau (trompetista), oh my god quina colla.

De tant en tant és necessari anar al teatre amb l’única finalitat de riure i no pensar en res més que passar-ho bé.

*** 1/2

← Tornar a Cia Bratislava: Oh My God Barcelona!

Enllaç copiat!