Canvia la teva vida, o riute d’ella

Charlas Talks: Christmas Talks

Charlas Talks: Christmas Talks
19/06/2018

Quantes vegades has necessitat que algú et donés una empenta i has acabat mirant una xerrada motivacional a Youtube? I respon honestament a la següent pregunta: Ha canviat la teva vida després de perdre la tarda mirant Microconferències?

Per remeiar tanta xerrameca digital ha nascut un nou concepte d’espectacle d’humor que dóna un pas més enllà als habituals monòlegs stand-up comedy que proliferen en sales i bars de la ciutat. Cinc dels principals guionistes d’humor del país (Buenafuente, La Competència, Està Passant, Crackòvia, APM, El Paisano) han estat reclutats com a conferenciants i prometen canviar-te la vida … o almenys, que riguis d’ella. I és que les Charlas Talks parodien el famós format de microconferències, però amb macarrería, enginy i un sentit de l’humor sense límits. Des de les veus en off a les diapositives que acompanyen les ponències, tot en l’espectacle està cuidat i pensat per a divertir. Durant 80 minuts d’intensa risoteràpia, els gurus tracten temes tan diversos com les noves tecnologies, els riscos laborals o intricades teories científiques i sociològiques. De tot en treuen punta.

Aquesta primera edició de Charlas Talks obre pas a un nou format dins del gènere de l’humor pràcticament inesgotable, que espero que proliferi i duri en el temps per permetre’ns conèixer a més conferenciants. El món els necessita.

← Tornar a Charlas Talks: Christmas Talks

Enllaç copiat!