Lligar temes mai havia semblat tan fàcil

Carlos del Pozo: Todo ofende

Carlos del Pozo: Todo ofende
08/03/2020

Com ja és habitual, el Teatre Llantiol del Raval torna a ser la casa dels grans protagonistes de l’humor. En aquest cas, és el torn d’un veterà en la professió, un home que podria fer una guia dels millors teatres d’humor del país; Carlos del Pozo amb el seu nou espectacle “Todo ofende”. Una oda a aquells temes que mai ningú treu en una conversa per evitar ferir sensibilitats.

Del Pozo proposa un festival de bon rotllo a base de petites dosis d’humor negre i humor del de tota la vida. Una hora i deu d’un ritme frenètic de rialles que agradarà i funcionarà amb aquelles persones que tinguin una ment oberta i que en cap moment se sentin ofeses per cap dels temes per on passa Carlos del Pozo com bé deixa entreveure el títol de l’espectacle. El monòleg recull situacions quotidianes de la vida, com acostumen a presentar aquests tipus d’espectacles, deixant de banda els tòpics de “riure fàcil” com són el sexe i les relacions personals.

El monologuista es troba molt còmode sobre l’escenari del Llantiol i va repartint somriures a cada espectador. Precisament el públic es queda fora del joc, ja que la poca interacció amb ells; ja sigui perquè Del Pozo no vol jugar o per la falta d’actitud del públic, es fa notar i potser podria donar més joc a possibles bromes i que l’espectador se sentís més partícip. Si més no, un espectacle allunyat dels estereotips i del circuit més comercial que arrenca les rialles d’un públic obert a tot.

← Tornar a Carlos del Pozo: Todo ofende

Enllaç copiat!