Pica pica la vagina

Cándida

Cándida
19/09/2018

Cándida és la primera obra d’un cicle anomenat Dóna’m veu / Dona amb veu en el qual les dones són les úniques protagonistes. Cándida és una proposta teatral de l’actriu Anna Tamayo, responsable de donar veu als sentiments i les emocions de dones amb problemes ocults.

Durant 60 minuts la veu de l’Anna, junt amb la música d’en Joange, trenca amb el silenci de milions de dones amagades sota la incomprensió d’un món dominat pels homes. Cándida, a través de la malaltia candidiasis vaginal, és el mirall de les dones atrapades i pressionades pels canons femenins establerts en la societat des de fa milions d’anys. Un recorregut per la vida de l’Anna i de la seva família demostra que el masclisme segueix igual o encara amb més força generació rere generació. Brillant interpretació de l’Anna incorporant ball i cant a la seva actuació junt amb una posada en escena fluixa, escorida i discreta. El muntatge és correcte i aconsegueix un equilibri idoni entre l’humor i el sarcasme que permet conscienciar a l’espectador sense esborrar el somriure del seu rostre.

En definitiva, Cándida mostra a l’espectador el món a través dels ulls femenins, un món injust i cruel per a les dones. Un món del qual totes i tots som responsables.

 

← Tornar a Cándida

Enllaç copiat!