És a l’instant previ …

Cançons per a un nou món

Cançons per a un nou món
21/07/2017

Ahir era nit d’estrena al Teatre Gaudí; poc públic, però forces amics i familiars dels joves artistes que intervenen en aquest musical com a resultat del Workshop 2017 organitzat per Vocal Factory.

Vocal Factory, Plataforma formativa en arts escèniques, convoca cada any un curs de perfeccionament d’artistes en l’àmbit del teatre musical, i com a cloenda dona als alumnes la possibilitat de participar en una obra i actuar en un teatre comercial.

L’obra escollida enguany ha estat CANÇONS PER UN NOU MÓN (Songs for a New World) de Jason Robert Brown. Un musical no concebut com a tal, on no hi ha cap història lineal i les cançons estan connectades unes a les altres per tractar un mateix tema, més que per una narració.

Deu són els intèrprets que figuren en el programa de mà, que aniran alternant les interpretacions al llarg de les diferents representacions durant aquestes dues setmanes, fins al 30 de juliol.

Ahir vam tenir l’oportunitat de veure treballar a quatre d’ells: Júlia Díaz, Oscar Zurriaga, Elena AlcaldeLluis Ruf, tots quatre amb una gran qualitat vocal i interpretativa.

Una senzilla però magnífica posada en escena, que compta amb una escenografia basada en capses de fusta com les de fruita dels mercats,  que els mateixos intèrprets manipulen convertint-les en una barca, en un voladís d’un edifici, en cadires, en una presó o en una casa.

La música en directe, a càrrec de Filippo Fanò al piano, Iago Marta Lago a la guitarra, Josep Manresa al baix i Jose Manuel Martín / Valenti Querol a la bateria.

Una bona proposta de teatre musical, àgil, lleugera però molt treballada i de gran qualitat… i sobretot presentada amb una gran il·lusió per part dels joves intèrprets; el cert és que ens va fer passar una molt bona estona.

“És a l’instant previ, …. i just quan ja et sents a un pas de triomfar, el cel s’enfosqueix i comença a tronar”

Si voleu llegir la nostra valoració sencera, només heu de clicar AQUÍ

 

← Tornar a Cançons per a un nou món

Enllaç copiat!