Bruno Oro: Immortal → Club Capitol

11/10/2018

Un entreteniment existencial

El monòleg còmic, més enllà de la disciplina del stand-up que a la nostra cartellera encara té pendent modernitzar-se i obrir-se més a dones i minories, ofereix tot un univers de possibilitats sense explorar, en part, per manca d’interès, en part, per un injust menyspreu al gènere mateix. Afortunadament, ens van arribant, de tant en tant, propostes innovadores, diferents i arriscades com aquest Immortal que, prejudicis apart, ha resultat una agradable sorpresa. El talent humorístic i camaleònic de l’actor Bruno Oro ja el coneixíem gràcies a la televisió o altres obres com Polònia: El musical. No obstant això, és veritablement estimulant veure l’entrega interpretativa, l’energia i l’encert amb el qual domina el ritme, el to i la història que ens explica en aquest espectacle. Dirigida per Marc Angelet, també autor del text juntament amb Alejo Levis, el muntatge és tot un recital actoral que parteix d’una premissa audaç per oferir-nos tot un ventall de divertits personatges que s’enfronten a un món futur on la mort ha deixat d’existir. Enginyosa, ben plantejada i amb pinzellades existencials, l’obra fins i tot s’atreveix a desdoblar ficció i realitat aportant encara més capes i lectures a la ja originalment complexa estructura. D’aquesta manera, més enllà que no totes les escenes són igual d’efectives, Angelet sap trobar un lloable equilibri entre la distopia, la sàtira costumista, la reflexió filosòfica i l’entreteniment lleuger, amb la complicitat d’un actor en estat de gràcia que, no només sosté el conjunt, sinó que el sap fer funcionar a la perfecció.


Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 19,00€

Comprar Entrades

Bruno Oro: Immortal

Bruno Oro: Immortal

Immortal és una comèdia dramàtica futurista on Bruno Oro es desdoblarà en multitud de personatges que gaudiran, patiran o s’enfrontaran a la immortalitat. El primer solo teatral de Bruno Oro acompanyat per dos dels millors creadors teatrals de ciència ficció: Marc Angelet i Alejo Levis.

Sinopsi

Què faries si tinguessis tot el temps del món? Què faries si haguessis d’aguantar el teu sogre fins la fi dels temps? Què faries si haguessis de treballar en aquella feina que no t’agrada 200 anys més? Què faràs quan els teus propis fills ja siguin besavis?

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos + fotos

Bruno Oro: ImmortalBruno Oro: ImmortalBruno Oro: ImmortalBruno Oro: ImmortalBruno Oro: Immortal

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • maría j gonzález mondaza
  maría j gonzález mondaza
  12345

  Ho sento, Bruno, no em va agradar. Va ser el text, segur…. A veure si a la pròxima.

  11/02/2019
 • MERCEDES

  Bravo, bravo ragazzo!!! Enhorabona Bruno!!! Quina agilitat lingüística, quina capacitat per a omplir l’escenari tan sols amb tu mateix i la gran quantitat de personajes que ens vas fer!! MOLT DIVERTIDA, RECOMANO 100%

  09/11/2018
 • Edu Alcaniz
  Edu Alcaniz
  12345

  Ha sido genial , con una performance de múltiples personajes y los va encajando poco a poco.
  Momentos cómicos y divertidos

  04/10/2018
 • Esteve Gibert Giner
  12345

  És una obra comparable amb un vi reserva. Comença fluixa i madura amb l’estona per tonar a caure, però per sort torna a despertar cap el final.
  Infinitat de personatges, uns mes aconseguits que d’altres, moments fantàstics i altres previsibles (els menys) que aconsegueixen que el somriure no falti.
  Durada justa per no fer-se massa pesada, però no es pot evitar mirar el rellotge en algun moment.
  Molt recomanable si disfrutes amb els intercanvis sobtats de personatges, però estic segur que en Bruno en farà de molt mes bones.

  01/10/2018
 • Victòria Oliveros Layola
  Victòria Oliveros Layola
  12345

  Un monòleg còmic amb moltes escenes impagables. Tot un repte per a Bruno que amb un ritme trepidant interpreta un munt de personatges canviant el gest, la veu i el moviment sense pausa demostrant que té unes capacitats increïbles per interpretar diferents papers, fer imitacions molt creïbles i canviar de registre a cada frase o fins i tot en cada paraula. En definitiva, molt més que un excel·lent imitador. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/09/15/immortal/

  28/09/2018
 • Lola
  12345

  Veiem una bona proposta que al principi es fa massa llarg però de seguida agafa un ritme genial!
  Bruno Oro destaca amb la seva interpretació acompanyat de molts personatges que creen la comèdia amb un rerefons ideològic. Recomanable!

  28/05/2018