I tu com veus el got, mig ple o mig buit ?

Bruno & Jan (& Álbert)

Bruno & Jan (& Álbert)
25/05/2015

Ahir malauradament va ser l’últim dia que es podia anar a veure aquesta proposta de la productora Sixto Paz. Tot va començar quan vaig rebre una carta dells en la que em convidaven a reservar l’entrada pel seu nou espectacle Bruno & Jan & Àlbert; la veritat és que no m’ho vaig pensar dues vegades i vaig reservar les entrades amb els ulls tancats, ja que no m’he perdut mai cap de les seves propostes i sempre n’he sortit bastant satisfeta. Aquesta vegada la proposta encara tenia més morbo, dons no en sabia rés o ben poc de què anava. La sorpresa ha estat majúscula !!!!, no només m’ha encantat, si no que he sortit d’aquesta aventura amb aquella cosa que sents dins  l’estomac, que no saps que tens, però que és meravellós!!! .

Se’ns ha fet curt, volem més !!!, volem seguir escoltar els raonaments d’en Bruno Bergonzini, la seva manera d’expressar-se, la seva màgia escènica i la seva veu hipnotitzant. Ha estat una experiència meravellosa. En aquesta ocasió el Maldà ple de tauletes amb espelmes, un ambient molt acollidor que ens ha fet sentir com a part de la conversa i oblidar que érem espectadors.

Felicitats a tots tres protagonistes: Bruno Bergonzini  i Jan Vilanova per compartir unes reflexions que penso que van més enllà del que ens mostren, a l’Álbert Casanova per la seva música meravellosa i relaxant amb la guitarra. Felicitats a la productora Sixto Paz per fer-nos aquest regal i emocionar-nos fins el més intern de tots nosaltres i al Círcol Maldà per arriscar amb espectacles tan intensos i diferents .

Bravo, bravo, bravo!!! Espero que aviat el puguem tornar-lo a veure programat. El que sí us puc assegurar, és que nosaltres repetirem!!! Imprescindible!!!

← Tornar a Bruno & Jan (& Álbert)

Enllaç copiat!