Dues grans intèrprets per a grans cançons de musicals

Broadway Babies

Broadway Babies
16/02/2020

Els MondayMonday de l’Eòlia són una oportunitat magnífica pels musical lovers. Recitals íntims, de proximitat, on els intèrprets, de prestigi, trajectòria i solvència més que contrastada, trien el repertori segons els seus gustos, referents, experiències, amb més o menys dramatúrgia. Acostumen a acompanyar-se per alumnes d’Eòlia o guanyadors/finalistes de la Marató de solistes, iniciativa que busca recolzar i donar una empenta al talent dels joves estudiants de les diferents escoles d’arts escèniques.

En aquesta ocasió, cançons escrites per dones des dels musicals clàssics al més contemporani, amb l’afegit que no tots han estat representats aquí. Sense res que distregui l’atenció, Clara Solé, una debilitat que interpreta i no només canta, (Fun Home), i Anna Lagares (Per si no ens tornem a veure) a través de peces des de Hello Dolly a Sweeney Todd o Grease, de West Side Story a Waitress o Dear Evan Hansen o They’re playing our song (gràcies!) i fins a una trentena de cançons, lliguen la història d’una parella que es coneix, s’enamora, es separa, dubten, riuen…pas a pas. Totes les cançons són en anglès, i gràcies a les interpretacions d’elles, sigui cantant-les o  com interactuen, ens arriben perfectament les emocions de cada etapa d’aquesta relació.

Solé i Lagares han estat més que acompanyades al piano per Òscar Peñarroya, director musical de la proposta. També ha participat Andreu Roqueta, a qui potser li aniria bé posar més èmfasi en transmetre el que interpreta i menys en la pronunciació.

En resum: un plaer gaudir d’aquestes dues intèrprets amb un repertori musical de qualitat sense més recolzament escènic que el seu talent.

← Tornar a Broadway Babies

Enllaç copiat!