Tot el que necessites per anar al teatre

Broadway Babies

Anna Lagares i Clara Solé protagonitzaran el primer concert del cicle #MondayMonday de la temporada. Broadway Babies ens aproparà als escenaris de Broadway per escoltar els clàssics del teatre musical. De “Chicago” a “Waitress” passant per “Hello Dolly” o “West Side Story”.

Broadway ha creat infinitat de cançons per a dones. Temes que han traspassat el teatre i s’han esmunyit dins les nostres vides per sempre. Aquest #MondayMonday, per primer cop amb dues veus femenines, vol donar vida a aquestes cançons.

I és que poques vegades podem gaudir del plaer d’escoltar dues dones cantant soles damunt l’escenari. Aquesta nit us convidarán a endinsar-vos en la història de dos personatges femenins molt diferents entre ells els quals es trobaran per enamorar-se, barallar-se i donar un cop d’ull al seu passat per atrevir-se a avançar en el futur.

Un concert en anglès que repassarà els clàssics del teatre musical de tots els temps així com les novetats en cartell de l’actualitat per fer-nos passar una vetllada increïble.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració