Fusió de dos personatges a la recerca d’una llar

Brickman Brando Bubble Boom

Brickman Brando Bubble Boom
25/09/2016

Per fi l’hem pogut veure i estem contents de fer-ho precisament al Teatre Lliure, un dels nostres Teatres públics; estem contents perquè el Lliure i la seva direcció torna a apostar per un teatre molt minoritari, però de grandíssima qualitat, i tot i saber que no atraurà potser a grans masses d’espectadors i per tant d’escassa recaptació d’entrades venudes, torni a obrir les seves sales a espectacles com aquest, que fins ara ha estat dificilíssim de poder veure a Catalunya i a l’estat espanyol.

I estem feliços perquè a més a més BBBB, és potser l’espectacle que més ens ha sorprès i el que més ens ha agradat, dels que hem vist de la companyia Agrupación Señor Serrano.

BBBB és un biopic escènic sobre la vida de Sir John Brickman, el constructor més important de l’Anglaterra del segle XIX, home visionari i emprenedor que va inspirar el primer sistema hipotecari de la història. Però aquesta història està explicada pel personatge de l’actor Marlon Brando que veiem a través de seqüències de les seves pel·licules.

Una fusió molt ben treballada i lligada de dos personatges molt coneguts, que van néixer gairebé en la misèria i que van aconseguir arribar al cim més alt de la popularitat mundial i van ser immensament rics; dos personatges John Brickman i Marlon Brando, que volien trobar la seva llar perfecte, ser feliços i que malauradament van morir tots dos en la més absoluta solitud.

El desenvolupament de l’acció entra en un in crescendo imparable, on el teatre físic, la música, el ball, el teatre d’objectes en miniatura, les dues històries encreuades les podem “viure” a través del vídeo realitzat en directe, les projeccions d’imatges de pel·licules, la construcció en viu d’un habitatge efímer i que acaba en un esclat espectacular que acaba d’arrodonir l’espectacle total, l’espectacle perfecte.

Chapeau !!!

Si desitgeu veure la crònica original, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Brickman Brando Bubble Boom

Enllaç copiat!