Molt connectada amb la realitat

Bolxevics

22/11/2013

Hi ha espectacles que no són aliens a la realitat que ens envolta i connecten amb les inquietuds de la nostra societat i que, a més, en fan un retrat precís. Bolxevics, és aquesta classe d’espectacles.

Sota una història un tant estrambòtica (revolta popular promoguda per tres joves que basen la seva ideologia en el Chewaca d’Star Wars), s’hi parla de la radicalització de les ideologies, la proliferació de moviments socials (PAH, marees, 15M, etc.) o la voluntat de trencar amb un sistema polític i econòmic que s’entén com caduc. El debat post-funció és necessari per païr l’obra i acabar d’assaborir-la, així que recomanaria que et quedessis al bar que La Perla 29 ha instal·lat dins la Biblioteca de Catalunya fent una cervesa amb els teus acompanyants o d’altres espectadors.

Si el que t’interessa és gaudir d’experiències estètiques interessants, també te la recomano. Els “bolxevics” transformen la nau gòtica de la Biblioteca en una sòrdida capella abandonada mitjançant jocs de llums i un cor format per 15 estudiants de l’Institut del Teatre. Una passada.

 

← Tornar a Bolxevics

Enllaç copiat!