Teatre en estat pur

Blanca Desvelada

A partir de 12,00€
Comprar Entrades
Blanca Desvelada → Aquitània Teatre
13/03/2015

Blanca desvelada és una obra de teatre escrita e interpretada per Alejandra Jiménez-Cascón i dirigida per la Montse Bonet. Un monòleg on tots els personatges, més d’una desena, estan interpretats per una sola actriu i creieu-me si us dic que és una interpretació realment increïble! Una feina impecable, molt treballada i d’un desgast interpretatiu brutal.

Dues històries separades en el temps, la Carmen (una presonera de guerra) i la Blanca (una actriu còmica), però amb un lligam en comú que al final descobrirem. Pel camí un munt de personatges (la tia, la mare, l’amiga, la parella, una massatgista, una santera…) on l’actriu demostra un gran nivell de treball i un domini de l’entonació i la fonologia per cada personatge extraordinaris; hem pogut distingir perfectament quin era l’origen de cada un d’ells per la seva entonació (andalús, cubà, castellà, brasiler, català).

Pel que fa la música i la il·luminació són molt importants dins de l’espectacle, ja que són els encarregats de transportar-nos d’una història a l’altre. Amb tan sols una banqueta dins d’una estructura quadrada d’uns nou metres quadrats com a escenografia, la intimitat de la sala del teatre la Vilella i la magnífica interpretació de l’Alejandra, no hem necessitat de res més, per gaudir d’una obra de teatre en estat pur.

Impressionant, brutal i del tot imprescindible.

← Tornar a Blanca Desvelada