Adolescència interrompuda

Be my baby

Be my baby
10/12/2018

Be My Baby de la companyia Nico&Sunset és una divertida comèdia adolescent amb un punt de drama costumista. Encara que està clarament dirigida a un públic jove, tant pels seus personatges com per les temàtiques que tracta, aquesta obra de teatre és capaç d’emocionar a tothom.

L’amistat, l’amor, el pas del temps, l’entrada en l’època adulta, els somnis d’adolescència, etc. són els temes pels quals transita aquesta obra d’Oriol Vila. Una obra que ens farà riure i emocionar-nos, tant a adolescents com a adults nostàlgics.

La història és explicada a través de tres personatges amb una personalitat clarament definida i reconeixible, encara que poden resultar una mica estereotipats. La complicitat entre els tres actors, la naturalitat i tendresa que es desprèn dels diàlegs i l’ús de certs moments musicals doten a aquesta obra de la frescor necessària per convèncer al públic.

A més, el text està ple de referències al món en el qual creixen els adolescents actualment; un personatge de gènere fluid, un concert de Trap, referències a Instagram… És gratificant que l’oferta teatral de Barcelona sigui capaç de mobilitzar a la generació Milennial cap a les sales de teatre representant-los amb aquest tipus de contingut. Bravo.

← Tornar a Be my baby

Enllaç copiat!