Una experiencia delirant i vibrant!

Be God Is

Be God Is
15/06/2018

Everybody needs a hat…on ens pot portar un barret?

Espai Dual continua triomfant amb un espectacle que ja gira des de fa molt de temps i segueix esgotant entrades.

La presentació ja ens posa en situació. Toca apagar els caps pensants i gaudir. De fet, no podem fer altra cosa, ja que des del minut u ens atrapen amb una proposta tan curiosa com divertida. Un ESPECTACLE a molts nivells, amb molta diversitat tan ben entrellaçada que crea una unitat molt rica. Tots els llenguatges cobren força gràcies a la combinació amb els altres: un gest pot dir molt, però quan s’acompanya en el moment precís de la manera precisa d’un so, cobra una altra dimensió. I així tot el show.

Un exemple de que el teatre pot ser transformador sense necessitat de tenir darrere una història profunda o portar a grans reflexions. Quan té aquesta qualitat, inevitablement et passen coses durant l’espectacle i no surts igual que has entrat. Pur teatre. Sols has d’entrar disposada a deixar-te portar, jugar i vibrar amb les propostes dels personatges, tan diferents i tan necessaris tots tres amb la seua essència per fer aquesta obra tan redona. Propostes tan simples i tan complicades al mateix temps! Un exemple de com, si a l’escenari estem gaudint a tope sense més objectiu que aquest, aquest plaer traspassa a u mateix i arriba a ser col·lectiu. I això, sense més ni menys pretensió, ja genera canvis.

Un treball físic sobrehumà, uns gags perfectament enllaçats, una escolta ensordidora, un ritme trepidant amb les pauses justes i necessàries per deixar-nos agafar aire i tornar a la muntanya russa de riures i sorpreses.

No us la perdeu si voleu passar una molt bona estona amb molta qualitat!

Be God is…just this!

← Tornar a Be God Is

Enllaç copiat!