Mix de divertides cançons i curioses receptes

Babet, cuina a tres veus

Babet, cuina a tres veus
19/04/2014

L’Anna Ponces, la Maria Viñas i l’Elia Corral, que formen el Trio Les Cot, acompanyades del pianista Óscar Peñarroya, donen vida a una curiosa història en la qual s’intercalen tres universos: el present, el passat en format flashbak i un món oníric al que denominen “el menú”.

Les tres artistes donen vida a la Clara, l’Olívia i la Tina. I tot gira entorn de la misteriosa mort d’en Xavier, el Xef del restaurant Babet, del que es busca la causa de la seva sobtada mort. Aquest és el fil conductor d’una història fonamentalment cantada, en la qual s’intercalen moments molt divertits per compondre un “menú”. I no és un menú qualsevol: Es tracta d’un menú compost per curiosos plats, tots ells plens d’ingredients del dia a dia, com són: l’amor, l’enveja, les passions, el rancor, les mentides, l’amistat, la mandra, etc.

Destaquen les increïbles veus de les tres actrius i la ironia de l’obra, banyat amb bones dosis d’humor. Una comèdia dolça, amb un final en el qual hauràs d’aguditzar el sentit de l’olfacte, i del gust… ;)

 

← Tornar a Babet, cuina a tres veus

Enllaç copiat!