Entre El Club de la Comedia i La Cubana

Autónomos, el musical

Autónomos, el musical
27/03/2020

Havia de passar. Era inevitable. La situació dels autònoms en aquest país dona per molt… fins i tot per a un musical en clau d’humor com aquest.

Les peripècies d’un treballador feliç acomiadat que es veu obligat a reinventar-se com a autònom és l’excusa per riure de la penosa situació econòmica actual, del precari món laboral i del complicat món en general. Àlex Martínez interpreta amb la seva gracia natural el personatge central que en el seu periple es trobarà un seguit de personatges, tots ells caricaturitzats per un camaleònic Andreu Rami amb moments veritablement genials. Joan Berenguer els acompanya als teclats gaudint d’allò més. Entre tots aconsegueixen moments totalment hilarants.

Hi trobareu un text farcit de bromes i acudits, cançons enganxoses i música en directe, però també molta química entre els dos actors i moltes ganes de passar-s’ho bé amb el públic. Una proposta original que mama de l’estil humorístic de El Club de Comedia i de les maneres de fer teatre de La Cubana. Riureu! Tan segur com que que si hisenda no us enganxa és perque no vol.

← Tornar a Autónomos, el musical

Enllaç copiat!