Pura i màgica… Genialitat!

Autónomos, el musical

Autónomos, el musical
22/03/2017

Si ja em semblava brillant (i tot un repte) això de combinar el món dels autònoms amb un musical, ara que he tingut l’oportunitat de veure l’espectacle no puc fer més que treure’m el barret. L’Àlex Martínez Vidal i l’Andreu Rami, que col·laboren per primera vegada com a duo còmic en aquest show, destil·len una complicitat increïble des del minut 0 i saben com fer-nos riure amb les seves divertidíssimes interpretacions. Al seu univers hi caben personatges tan inspirats com un freelance primerenc amb idees de bomber o un gurú sense escrúpols (ni perruquer) que us atraparan tan bon punt s’obri el teló.

Els números musicals són un dels punts forts de l’espectacle gràcies a unes lletres plenes d’ironia i d’enginy i, per descomptat, al suport del genial Joan Berenguer al piano que ens descobreix una vis còmica fins ara desconeguda. Quedeu avisats: quan sortiu del teatre no hi haurà qui us tregui les cançons del cap. Són autèntics hits!

Però a Autónomos, el musical no només hi ha lloc per a les rialles sinó que hi trobareu també una crítica àcida a la precarietat que vivim els autònoms a l’Espanya de Rajoy. Un tema de rabiosa actualitat que fa l’espectacle doblement interessant fins i tot pels que mai hagueu hagut de fer el maleït IVA trimestral. No us ho penseu dues vegades i aneu a l’Almeria a passar el millor dels dissabtes. Aquest parell han arribat per quedar-se. Temps al temps!

 

← Tornar a Autónomos, el musical

Enllaç copiat!