Un Shakespeare post-confinament

Atalaya: Rey Lear

Atalaya: Rey Lear
29/04/2021

Aquest cop tornem al Teatre Romea a veure a la companyia andalusa Atalaya. Aquests dies s’ha presentat diferents obres de la companyia i avui toca “Rey Lear“. Tot i ser una companyia que he descobert avui, porten 36 anys els diferents ciutats de tots els continents.

Si no vaig errat, és el primer muntatge que veig d’aquesta companyia andalusa Atalaya. Amb una llarga trajectòria ens presenta aquest Shakespeare que m’ha emocionat força. Un total de 5 actrius i 4 nois interpreten als personatges principals d’aquesta obra, a més d’un desdoblament per realitzar la part del cor.

Va ser un muntatge que vaig gaudir-ne, hi ha moments intensos que amb el cor d’actors, amb els sons i les llums i ombres queden magnificats en la seva globalitat. El treball dels actors convincents, amb alguns moments que et descol·locaven per la seva intensitat.

Per a molts, segurament és el primer Rey Lear interpretat per una actriu. Vaig tenir la sort de poder veure a Núria Espert fa uns anys i ja vaig sortir convençut que no hi ha cap problema amb aquest canvi de gènere entre els personatges i el treball actoral. Fins i tot per aplaudir-ho.

Podeu veure la resta de la meva opinió al següent enllaç

Teniu unes quantes setmanes per anar a veure’ls, però per si de cas tornem als confinaments comarcals no deixeu per demà les obres de teatre que podeu veure avui,

← Tornar a Atalaya: Rey Lear

Enllaç copiat!