La màgia de l’il·lusionisme

Artinaturals, nits de màgia

Artinaturals, nits de màgia
30/06/2018

Aquests dies he pogut gaudit de diferents maneres i estils d’entendre i transmetre la màgia. Màgia clàssica, màgia moderna, màgia visual, màgia còmica, màgia d’a prop, participativa. Màgia de nivell, realment sorprenent, d’aquella que dius… no pot ser!!!, això és impossible !!!

Miguel Ángel Gea és el darrer il·lusionista, especialitzat en màgia d’a prop, que podeu veure dins el cicle de màgia ARTINATURALS, a la Sala Versus Glòries. I com la resta dels seus companys, m’ha deixat bocabadada.

Els seus inicis en el món de la màgia van ser l’any 1991; sis anys més tard s’hi acabaria dedicant professionalment.

L´il·lusionisme l´ha portat a recórrer molt països. Actualment se’l considera un dels millors mags dins el panorama màgic internacional, i ha estat reconegut Mag de l’any en el 2000.

I es que Miguel Ángel Gea  és un geni fent màgia, un creador d’il·lusions. La seva capacitat de connectar amb el públic és immediata, ja sigui per la seva simpatia, o pel bon rotllo que transmet només de sortir a escena.

L’espectacle que es pot veure al Versus Glòries està dividit en tres parts. La primera dedicada a la cartomàgia. La segona són números d’il·lusionisme d’altres mestres de la màgia. La tercera i última, és la que el diferencia dels altres: la capacitat i originalitat de transformar la màgia en poesia. Poesia brossiana.

Jo us recomano que no us el perdeu. Ell és divertit, els seus trucs són fantàstics. El temps es passa volant i et quedes amb ganes de més.

No vull sentir allò de que la màgia no em va. A qui no li agrada il·lusionar-se o viure moments màgics?  

Avui dia l´il·lusionisme i la màgia en general semblen arts menyspreades per la societat. La màgia existeix!!!

La gent necessitem il·lusionar-nos. Fem que la màgia no desaparegui. Aneu a veure màgia.

No digueu “la màgia no m’agrada” sense més ni més. Us ben asseguro que aquests dies, he vist ARTISTES!!!  I ho escric en majúscules, perquè l’experiència ha estat increïblement majúscula. He descobert gent realment fantàstica.

Espero amb ganes la propera edició de ARTINATURALS.

← Tornar a Artinaturals, nits de màgia

Enllaç copiat!