Un bon musical de Nadal per públic familiar

Artaban i la llegenda del quart Rei Mag

Artaban i la llegenda del quart Rei Mag
12/12/2018

S’apropa el Nadal i aquest fet porta als escenaris espectacles dirigits al públic familiar com el que s’ha presentat a l’Onyric Teatre Condal. ARTABAN, LA LLEGENDA DEL QUART REI MAG és un musical adreçat a nens a partir de 6 anys i que únicament oferirà 9 funcions fins al dia 4 de gener.

Artabán és el personatge protagonista del conte nadalenc “The Other Wise Man” (L’altre rei mag), escrit en 1896 per Henry van Dyke (1852-1933), teòleg presbiterià nord-americà. Segons aquest conte, Artaban era el quart rei mag que va anar a buscar a Jesús guiat per un estel del mapa celestial.

La dramatúrgia i l’adaptació del text es obra de Marc Rosich, està dirigit per Marc Angelet, amb música i direcció musical de Marc Sambola i lletres de Yasmina Rincon.

La nit de reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i a casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles.

Un jove príncep que es volia sumar a l’expedició dels tres reis mags, amb la companyia de les patges Caterina i Roseta. Travessarà deserts i viurà un munt d’aventures aprenent que els petits gestos que es fan al llarg del viatge, son igual o més importants que les grans missions que el destí t’ha encomanat.

Una història plena d’aventures, música i fantasia, una història llegendària amb missatge que atrapa a petits i grans.

El repartiment està format per: Iris Di Cassi, Laura Manchón, Laura G. Ballbé, Laura Bacaria, Ana Extremera, Júlia Diaz, Raimon Ferrer, Francesc Abril i Joan Mas.

Unes correctíssimes interpretacions i una bona coreografia de Bealia Guerra, juntament amb una posada en escena amb molt de color i un vestuari divertit i alegre, fan d’aquesta una molt bona proposta per poder gaudir de l’espectacle en família.

És difícil des dels nostres ulls d’adults ja entrats en anys, posar-se a l’alçada de la mirada dels infants, per valorar si l’espectacle els pot fer vibrar a la butaca d’un teatre i si realment els pot interessar aquest seguit d’aventures fantàstiques.

Des de la nostra mirada, hem de dir que ens van agradar força determinats números musicals i també la coreografia, però també hem de dir que vàrem detectar un excés de “moralina”, malgrat que la trobem en la majoria d’espectacles per públic familiar.

Per veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

 

 

← Tornar a Artaban i la llegenda del quart Rei Mag

Enllaç copiat!