Artaban i la llegenda del quart Rei Mag

4/01/2019

Musical nadalenc amb missatge

Tres Reis marcs, en aquest cas, ens porten un regal nadalenc: Marc Angelet (direcció), Marc Sambola (música) i Marc Rosich (dramatúrgia). No coneixia aquest molt bonic conte sobre el quart rei mag. Un rei mag que no va arribar a Betlem. La seva història, però, és tan o més important que la dels altres. Ell els va ajudar (no farem spoiler) a que poguessin oferir els seus regals al nen Jesús.

Uns nens, ben interpretats per joves, passen la nit de Reis entre baralles, jocs, il·lusions i enfardaments. En una nit tan llarga, reviuen el periple d’Artaban, intentant arribar a trobar els RRMM i anar amb ells fins a Betlem. Els personatges són força reals i estan ben perfilats, amb nens que no suporten a d’altres perquè sí i poden arribar a ser cruels, d’altres que volen posar pau, els somniadors, els innocents… i una troballa: dues bessones simpatiquíssimes, que arrenquen la majoria de somriures. Amb atractiva música gravada (llàstima) i vestuari i il·luminació molt aconseguits acompanyem a Artaban fins el final del viatge (potser s’hauria pogut escurçar alguna etapa), que ja sabem d’antuvi no va ser un èxit… o sí?
En resum: és proposta per a nens que no vol dir simple, amb missatges sobre l’amistat, superar desavinences i un final força madur.


Tot el que necessites per anar al teatre

Artaban i la llegenda del quart Rei Mag

Artaban i la llegenda del quart Rei Mag

Marc Angelet dirigeix Artaban. La llegenda del quart Rei Mag, un espectacle de teatre musical per a públic familiar escrit per Marc Rosich. 

Sinopsi

La nit de reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i a casa del Blai, la Clàudia i l’Eloi no és cap excepció. Mentre esperen que es faci de dia per poder obrir els regals, la Clàudia i l’Eloi li explicaran al seu germà Blai la llegenda d’Artaban, el jove príncep fascinat per les estrelles.

El príncep, tenint les patges Caterina i Roseta com a esvalotades companyes d’aquesta aventura, travessarà deserts per sumar-se a l’expedició dels tres reis mags seguint l’estel d’Orient. Però pel camí aprendrà com els petits gestos que fas al llarg del viatge són igual o més importants que les grans missions que el destí t’ha encomanat.

Video

Fotos

Artaban i la llegenda del quart Rei MagArtaban i la llegenda del quart Rei MagArtaban i la llegenda del quart Rei MagArtaban i la llegenda del quart Rei MagArtaban i la llegenda del quart Rei Mag

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats