Musical nadalenc amb missatge

Artaban i la llegenda del quart Rei Mag

Artaban i la llegenda del quart Rei Mag
04/01/2019

Tres Reis marcs, en aquest cas, ens porten un regal nadalenc: Marc Angelet (direcció), Marc Sambola (música) i Marc Rosich (dramatúrgia). No coneixia aquest molt bonic conte sobre el quart rei mag. Un rei mag que no va arribar a Betlem. La seva història, però, és tan o més important que la dels altres. Ell els va ajudar (no farem spoiler) a que poguessin oferir els seus regals al nen Jesús.

Uns nens, ben interpretats per joves, passen la nit de Reis entre baralles, jocs, il·lusions i enfardaments. En una nit tan llarga, reviuen el periple d’Artaban, intentant arribar a trobar els RRMM i anar amb ells fins a Betlem. Els personatges són força reals i estan ben perfilats, amb nens que no suporten a d’altres perquè sí i poden arribar a ser cruels, d’altres que volen posar pau, els somniadors, els innocents… i una troballa: dues bessones simpatiquíssimes, que arrenquen la majoria de somriures. Amb atractiva música gravada (llàstima) i vestuari i il·luminació molt aconseguits acompanyem a Artaban fins el final del viatge (potser s’hauria pogut escurçar alguna etapa), que ja sabem d’antuvi no va ser un èxit… o sí?
En resum: és proposta per a nens que no vol dir simple, amb missatges sobre l’amistat, superar desavinences i un final força madur.

← Tornar a Artaban i la llegenda del quart Rei Mag

Enllaç copiat!