Nens atents d’inici a final

Artaban i la llegenda del quart Rei Mag

Artaban i la llegenda del quart Rei Mag
13/12/2018

Dimarts vam assistir a veure el nou músical de podem veure a Onyric. Igual que a l’espectacle que ens situa en la nit de reis, mentres els protagonistes tenen nervis per veure l’arribada dels Mags d’Orient, la resta de gent amb nervis per veure el que han preparat per a l’ocassió. Un musical per a públic familiar (a veure si podem treure l’etiqueta “d’infantil”).

Una vegada tenim presentats els nens protagonistes, ens expliquen la llegenda d’Artaban que fascinat per les estrelles vol acompanyar als tres Mags d’Orient en el seu viatge.

Ens trobem amb un musical amb un fons típicament nadalenc, i com a tal, amb un missatge daderra per als menuts. Tot i ser un format de teatre familiar, ens ofereix un muntatge totalment adult. Podem veure una obra musical amb tots els seus elements. Amb unes cançons que t’enamores i uns arrengaments fantàstic, segurament més d’un sortirà tararejant alguna de les seves cançons. No és casual que Artaban compta amb la música i direcció musical de Marc Sambola, i és veu en el seu muntatge final.

Amb un vestuari ple de color i efectiu per cridar l’atenció, i amb una escenografia que inicialment sembla escasa, amb molta imaginació han tret molt suc sent suficientment efectiva i a la vegada imaginativa.

He de comentar que per espectacles familiars, em fixo molt amb els petits que van a veure-ho, ja que és un espectacle dirigit per a ells. I els petits (i no tant petits) que tenia al costat (era per la fila 5) estaven atents durants els 90 minuts que dura la funció. Fins i tot, en els números músicals estaven ballant i intentant cantar les cançons més els va cridar l’atènció.

Podeu començar a realitzar la vostra carta als Mags d’Orient dels vostres fills, nebots o nets amb aquesta proposta….

Podeu llegir la resenya al següent enllaç 

← Tornar a Artaban i la llegenda del quart Rei Mag

Enllaç copiat!