Un viatge dins i fora l’escenari

Aracaladanza: Loop

Aracaladanza: Loop
17/01/2023 - Mercat de les Flors

Loop és un homenatge al món del teatre, als artistes i als tècnics; a tots aquells que munten i desmunten, a tots aquells que treballen entre bambolines, a tots aquells que hi són, però que el públic no veu.

Loop, la cia Aracaladanza converteix en protagonistes a l’escenari, als elements escènics (focus, el teló, bambolines, caixes metàl·liques, cintes de marcar, terres…) i a tots aquells que hi treballen (artistes, tècnics, regidor, maquinistes…)

Loop es va estrenar el 4 de febrer de 2022 als Teatres del Canal (Madrid), i ha estat guardonada amb el Premi Feten 2022 al millor espectacle de dansa.

Carolina Arija, Jorge Brea, Raquel de la Plaza, Jonatan de Luis, Aleix Rodríguez i Jimena Trueba són els cinc ballarin@s que ens fan viatjar dins i fora l’espai escènic, a través del llenguatge corporal, el vestuari, la música, la llum, el ritme i el moviment.

Loop és un espectacle que qüestiona els límits de l’escenari; I convida als espectadors a entrar-hi dins per tal de descobrir tot un món màgic.

Loop és teatre dins del teatre, dansa dins la dansa, màgia, fantasia i imaginació. Humor intel·ligent.

Molt bona opció pels nens per descobrir la dansa.

← Tornar a Aracaladanza: Loop

Enllaç copiat!