Emocions

André y Dorine

André y Dorine
06/09/2015

André y Dorine està considerat Millor Espectacle i Millor Dramatúrgia en el Festival de Birmingham 2011.Es tracta de Teatre sense paraules, i ja s’ha pogut veure a més de deu països.

L’obra neix en el 2007, a partir d’una noticia que la companyia Kulunka en un diari, sobre la una parella de 84 anys (el filòsof francès André Gorz i la seva dona Dorine) que havien decidit de posar fi a la seva vida i morir junts. Tres anys després neix la companyia Kulunka, i “André y Dorine” és el seu primer muntatge. Es tracta d’una història molt emotiva, que ens parla de l’amor d’una parella quan arriba a la vellesa i de la seva relació davant d’una malaltia, en aquest cas de l’Alzheimer, una de les enfermetats més dures, que per desgràcia molts hem patit de molt a prop.

És un treball extraordinari. No hi ha paraules,no fan falta; amb tan sols unes màscares molt expressives, el moviment i expressió corporal de cada personatge i la música, aconsegueixen transmetre al públic tot tipus d’emocions. La feina que fan els actors José Dault, Garbiñe Insausti i Edu Cárcamo és realment increïble. Emocions, emocions, emocions. He rigut i m’he emocionat. D’altres se’ls ha escapat alguna llàgrima.

El públic en peus hem aplaudint amb ganes. Recomanable i del tot imprescindible!!!

← Tornar a André y Dorine

Enllaç copiat!