La música clàssica entra també al teatre

Amateur

Amateur
03/10/2017

L’espai Reina Victòria de Terrassa, és molt més que un bar de copes, una vella casa terrassenca condicionada a l’estil victorià a mitjans dels anys 80, i que és un referent de les nits de Terrassa. No cal dir que l’espai ens va encantar, tot i que no vam tenir oportunitat de visitar la terrassa i la seva antesala-biblioteca.

Però, nosaltres anàvem a veure i a escoltar a Rubén Ramos Nogueira interpretar al piano “Pavanes“, la peça de música renaixentista del compositor anglès Orlando Gibbons, mentre a la pantalla ens va explicant algunes coses sobre la música com a droga dura, tribus urbanes, mediums i certs sabors ancestrals que no haurien de caure en l’oblit.

Orlando Gibbons (1583-1625) va ser un músic i organista renaixentista conegut per les seves peces compostes per a serveis religiosos.

Un concert que ens va agradar molt, d’un compositor que no coneixíem, tot i que l’hora en la qual estava programat, les cinc de la tarda, no era, potser la més adient per mantenir l’atenció sobre la pantalla al 100% i era molt més agradable escoltar la música amb els ulls mig closos.

Per veure l’apunt original, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Amateur

Enllaç copiat!