Un gran viatge a l’absurditat d’Alicia

Alícies (viatge al país de les meravelles)

Alícies (viatge al país de les meravelles)
10/05/2024 - Teatre Eòlia

Avui torno al Teatre Eòlia a veure la nova proposta dels seus alumnes. Si fa una setmana vaig anar a veure Atzucac ara toca Alícies (viatge al país de les meravelles). El treball de Final de Grau dels seus alumnes a escena.

Aquest cop la proposta m’ha agradat més. Un gran muntatge sobre els contes d’Alicia, amb connexió entre tots dos. Una gran direcció d’Aleix Fauro i una dramaturgia de Pablo Ley que s’agraeix. El seu treball ha estat rodó.

El fet que tots els actors tinguin el seu moment, tant en el personatge d’Alicia com quasi gran part dels personatges que recordem (conill blanc, el gat de Cheshire, el barreter,…). Una gran decissió a l’hora de presentar el conill blan, el gat, l’oruga, … moments molt divertits per com s’ha creat.

Podem veure amb poc (vestuari i escenografia) però amb molta imaginació, ens poden transportar en un món ple de meravelles.

El treball de les diferents actrius i actors, és en general acceptable. Hi ha alguns personatges una mica histriònics, que queden molt forçats, però que porten els moments de riure en algunes escenes. El treball en conjunt és fascinant. M’ha agradat la imaginació per representar la caiguda al cau, quan creix i es fa petita, el personatge d’eruga i del gat. Una gran direcció d’actors i de moviments que fa goig.

He sortit molt content d’anar a veure’l. Tot un encert que encara teniu uns dies per anar-hi abans de començar amb el Grec. Podeu veure la resta de la meva opinió al següent enllaç

← Tornar a Alícies (viatge al país de les meravelles)

Enllaç copiat!