Akelarre de talent, reflexió i gamberrisme

Akelarre

Akelarre
04/04/2019

The Feliuettes s’han reunit al Maldà en un Akelarre de talent, reflexió i gamberrisme.

Akelarre és un espectacle molt ben construït, amb una brillant direcció de Miriam Escurriola, que utilitza la música, el cabaret o l’humor per plantejar al públic interrogants i posar-lo enfront dels tòpics masclistes i mircomasclismes que traguem cada dia a les converses, a la feina, a la televisió, a la literatura, al cinema… aquell que el mateix sistema patriarcal ens ha anat inoculant al llarg del temps.

És un espectacle que connecta gradualment amb l’espectador, amb un ritme que en cap moment decau i que t’acaba clavant a la cadira. Et deixa absort amb els diferents esquetxos escrits amb molt gust per noms com Clàudia Cedó, Mireia Giró, Xavier Morató i Cristina Clemente. La música, interpretada pel mestre Gerard Sesé, és obra del mateix música i de noms com Clara Peya o Arnau Tordera.

Gràcies Laura Pau, Laia Alsina i Maria Cirici per compartir, no només el vostre talent a escena, sinó les ganes i a la voluntat d’arriscar-vos a fer una proposta amb cara i ulls, arriscada i, a la vegada, necessària. Llarga vida a les bruixes, als bruixots i aquest gran Akelarre.

← Tornar a Akelarre

Enllaç copiat!