La tundra infinita de la solitud dels personatges i les seves misèries

Afterplay

28/10/2013

Primer una obra realitzada a la Sala Atrium de Barcelona, encara que la vaig poder gaudir fa pocs dies al Teatre Aurora d’Igualada. Aquest text torna a la cartellera de Barcelona amb el Teatre Lliure.

Un retrobament, on  Toni Sevilla interpreta a l’Andrey de “Les tres germanes” i Fina Rius a Sonya de “L’oncle Vània”.

La conversa d’Andrey i Sonya, és cortès i mesurada al principi, i després amb més franquesa, gràcies als nombrosos glops de vodka i la familiaritat aconseguida. Parlen de les misèries d’un passat que els persegueix, que mai els deixa viure el present, perdent tota oportunitat de poder viure-ho.

El treball de direcció ha estat tot un treball de creació de personatges, que porten moltes capes. S’ha agafat uns personatges desgraciats per poder crear l’obra.

Com que tot succeeix en un cafè de Moscú, no cal gaire escenografia.  Un parell de taules, unes cadires per poder situar-nos i una llum per posar l’ambien íntim que necessitem.

A partir d’aquí, els espectadors envoltem la taula que succeeix tota l’obra per poder veure els secrets dels personatges, entrar en el seu propi univers a partir de la paraula

Més informació …

← Tornar a Afterplay

Enllaç copiat!