M’he emocionat igual que la primera vegada que la vaig veure.

A mí no me escribió Tennessee Williams

A mí no me escribió Tennessee Williams
12/03/2018

És la segona vegada que he anat a veure “A mi no me escribió Tennesee Williams “, i us puc assegurar que és la segona vegada que surto molt emocionada del teatre. És realment impressionant la interpretació de Roberto G. Alonso. Pell de gallina i llàgrimes d’emoció.

El que té de bo, de tornar a veure una obra, és que sempre hi descobreixes nous detalls: ja sigui en la interpretació, en alguns gestos, mirades, en l’escenografia descobrint objectes amagats, alguns fins hi tot plens de simbologia; o en el text i la música, amb petites picades d’ull, que moltes vegades ens passen desapercebuts, com ha estat el cas d’aquesta obra, en la que cada cançó, cada coreografia i moltes frases del text, fan referència a obres de Tennessee Williams i d’altres pel·lícules emblemàtiques, com “Blade Runner”, “La Gata sobre el tejado de zinc” o “Memórias de África”, entre altres.

Quan la vaig veure per primer cop, vaig quedar fascinada tant per l’espai on es representava, com per la posada en escena; una posada en escena d’una bellesa indescriptible, aquella bellesa poètica que hi ha moltes vegades darrera de la pròpia decadència. Dons bé,  no em pensava que em tornaria a sorprendre, però quan vaig entrar a la sala Joan Brossa de La Seca, no vaig poder evitar fer un oh!!! de sorpresa, en veure aquell espai convertit en un lloc visualment impactant. Realment espectacular!!!

El final, una de les coses que més em tenia encuriosida, haig de dir que està molt ben resolt.

Bé, pel que fa a la resta no tornaré a dir-vos totes les coses per les quals penso que aquest espectacle és imprescindible, perquè seria repetir-me en tot el que vaig dir en la meva anterior recomanació.

Tot i que era dia d’estrena, els aplaudiments van ser del tot sincers i merescudíssims per a un Roberto G. Alonso visiblement força emocionat.

Només espero que no us perdeu aquesta petita joia.

Per cert, ja tinc la reserva feta per tornar-hi a anar, aquest cop amb un grup d’amigues. Serà la tercera vegada, tot i que algun dels meus companys l’ha vista fins hi tot sis vegades !!! De segur que en descobriré alguna cosa nova.

 

No badeu, les entrades s’exhaureixen ràpid.

← Tornar a A mí no me escribió Tennessee Williams

Enllaç copiat!