El primer cop que et vaig veure

73 raons per deixar-te, el Musical

73 raons per deixar-te, el Musical
27/11/2015

Guillem Clua ens presenta una nova història d’amor. Aquesta ocasió, en forma de comèdia musical de petit format que vol arribar a tots els públics, i que ens porta a reflexionar sobre l’amor i el desamor.

“73 raons per deixar-te” compta amb quatre grans actors (Abel Folk, Mercè Martínez, Mone Teruel i Marc Pujol ) que sota la direcció d’Elisenda Roca, ens han fet passar una bona nit de teatre. Tot i que és una mica desigual, hi ha moments realment divertits.

La Mercè i en Toni, són les dues cares de la moneda, ”la pija i el perro flauta”, dos mons oposats, que com una força magnètica, s’atrauen, tot i que no tenen rés a veure. Amb ells iniciarem un viatge emocional, des de l’enamorament, fins a la ruptura. Un viatge ple d’entrebancs que hauran d’anar superant, si volen seguir junts. No és fàcil el món de la parella. El que en un principi, l’atracció fa que no vegin, amb el temps s’adonen, com són en realitat cadascun d’ells. Hi haurà una segona oportunitat ? o … realment l’amor té data de caducitat ?

La música de Jordi Cornuella, és alegra i fresca. La música està lligada al text i a l’escena. Nou síl·labes que es van convertir en vuit notes. Dos músics en directe, l’ Andreu Gallén al piano i Víctor Pérez al violí, sota la direcció del mateix Andreu Gallén.

Les cançons, han estat creades especialment per aquest espectacle i estan molt ben interpretades pels actors, sobretot la Mercè Martínez que ha estat la primera vegada que l’he sentit cantar i m’ha sorprès gratament.

Només em cal dir-vos, que si sou amants dels musicals no us el perdeu.

← Tornar a 73 raons per deixar-te, el Musical

Enllaç copiat!