Relacions a distància, paradisos, la mili i la vida al camp – Amb Emma Arquillué i Pere Arquillué – #04 ELS IMPRESCINDIBLES DEL GREC

Emma Arquillué és una de les actrius joves amb més projecció a l’escena catalana. Després d’un any intens on l’hem pogut veure al “Com si fos ahir” (TV3), Esperando a Dodot (Teatre Tantarantana), una versió immersiva de Salvació total imminent terrestre i col·lectiva (IDEAL Centre d’Arts Digitals) o l’aplaudit Romeu i Julieta (Teatre Poliorama), pel qual ha estat nominat al Premi TeatreBarcelona a Millor Intèrpret revelació, es prepara per a unes merescudes vacances.

L’Emma seu davant d’un micròfon per conversar per primer cop en públic amb el seu pare, Pere Arquillué, qui ha coincidit amb dos espectacles a la cartellera: El cos més bonic que s’haurà trobat mai en aquest lloc, text de Josep Maria Miró que es va convertir en un dels fenòmens de la temporada, i Paraíso Perdido, d’Helena Tornero basat en el poema de John Milton.

Amb els dos parlarem de paradisos, relacions a distància, treballar amb familiars o les perspectives de futur dels joves. També descobrirem si els agrada matinar o fer el mandra, amb quants dies de vida va debutar en la interpretació l’Emma, on va fer la mili en Pere i quin musical protagonitzaria si sabés cantar.

Parlem dels espectacles:

Pelicula recomanada sobre amors a distància

  • 10.000 km dirigida per Carlos Marqués-Marcet amb Natalia Tena, David Verdaguer

Hem fet referència a:

ELS IMPRESCINDIBLES DEL GREC és un pòdcast de TeatreBarcelona.com i Betevé per al Festival Grec de Barcelona, conduït per Andreu Rami i Rubén García, amb la coordinació de Núria Ferré i Jordi Bartomeus pilotant la tècnica.

Enllaç copiat!