Tot el que necessites per anar al teatre

Festival OUI! Festival de T(h)eatre en francès de Barcelona

Després d’estrenar-se amb èxit durant el 2017, el Festival OUI! Festival de T(h)eatre en francès de Barcelona realitzarà la seva segona edició de l’1 al 11 de febrer. I ho tornarà a fer en diversos espais de la ciutat de Barcelona:  l’Institut del Teatre, l’Institut Français, l’Almeria Teatre La Caldera, incorporant aquest últim com a novetat.

Enguany s’hi podran veure 9 espectacles (amb un total de 14 funcions) que es representaran per primera vegada a l’estat espanyol. Tot són textos escrits per autors francòfons que provenen de França, el Quebec, Bèlgica, Suïssa, el Senegal i Romania. Les funcions seran totes en francès i amb sobretítols en català o castellà (excepte les programades a l’Institut Francès). La majoria d’aquests autors assistiran a la representació dels espectacles i participaran en els seus col·loquis postfunció. 

El Festival OUI! suposa una excel·lent oportunitat per a apropar-se a les creacions actuals de l’escena francòfona, que han sigut curosament seleccionades pels co-directors del Festival, François Vila i Mathilde Mottier, sota els criteris de contemporaneitat, qualitat i capacitat d’abordar temes socials de caràcter transversal i universal. L’evolució de la condició femenina, el coratge, el capitalisme, la mundialització, la democràcia, l’abandonament, l’ecologia, el somni, la manipulació i el diàleg; seran algunes de les temàtiques que es podran trobar en els diferents espectacles programats.