Festival Píndoles

El Festival Píndoles celebra la seva setena edició els dies 11, 12 i 13 de juny al Castell de Montjuïc. 

Com cada edició, la cita aposta pel risc i la descoberta del nou talent amb l’objectiu que el públic pugui gaudir d’espectacles de curta durada en un espai viu i singular. Un projecte que vol reivindicar el teatre breu com un gènere amb entitat pròpia dins les arts escèniques i que es consolida com un espai de fogueig per a nous artistes. Com a novetat d’enguany, el festival fa un salt qualitatiu i aposta per l’acompanyament -econòmic i artístic- a sis companyies amb la posada en marxa d’un programa de suport a la creació.

El Píndoles 2021 segueix sent un aparador de noves dramatúrgies i una plataforma dinamitzadora del nou talent i concentra creadors i creadores emergents com Fèlix Casanelles, Virginia Gimeno, Neus Soler, Laura Pons, Àlex Pereira, Elna Roca o Aurora Caja; i noms coneguts entre els repartiments com Maria Garrido, Mèritxell Huertas, Mireia Gubianes, Xavier Pàmies, Lluís Marquès, Júlia Santacana i Núria Deulofeu.

El festival, organitzat per Cultura Tangent i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, espera poder acollir aquesta edició 2100 espectadors i espectadores.