Tot el que necessites per anar al teatre

Festival El Més Petit de Tots 2019

Jo també sóc petit!

Aquest 2019, el Festival celebra els seus 15 anys de recorregut. El Més Petit de Tots és fantasia, emoció i aventura, una fantasia que pot i ha de transitar fora de totes les rutes conegudes; una emoció que commou, entre el somriure i l’excitació dels ulls ben oberts dels infants; una aventura cap a territoris que només l’art pot conquerir, on tothom és convidat a trobar nous llenguatges per compartir en família.

Compromesos amb la qualitat artística com a eix vertebrador de la programació, el Festival presenta una selecció de les propostes d’arts escèniques més interessants del panorama actual per a la primera infància. S’ha convidat alguns dels creadors de més rellevància internacional (Renaud Herbin o Carlos Laredo) a presentar els seus darrers i més innovadors projectes i d’altres provinents de Noruega, Bèlgica, Suècia o França. També s’hi presentarà una mostra de les noves produccions del Festival de la mà de creadors del nostre país com ara Quim Girón, d’Animal Religion, al Mercat i Enric Monfort & José Antonio Portillo i el col·lectiu Big Bouncers a altres ciutats.

Les activitats paral·leles (conferències, encontre professional, formació per a professionals i mestres, tallers per a famílies i escoles) es programaran a les biblioteques, fàbriques de creació i altres espais de les ciutats on el Festival ha anat creixent.

Enguany, el Festival viatjarà fins a ses Illes amb la nova incorporació a l’equip del Teatre Principal de Mallorca.

www.elmespetitdetots.cat

#ElMésPetitDeTots