Festival El Més Petit de Tots 2019

Jo també sóc petit!

Aquest 2019, el Festival celebra els seus 15 anys de recorregut. El Més Petit de Tots és fantasia, emoció i aventura, una fantasia que pot i ha de transitar fora de totes les rutes conegudes; una emoció que commou, entre el somriure i l’excitació dels ulls ben oberts dels infants; una aventura cap a territoris que només l’art pot conquerir, on tothom és convidat a trobar nous llenguatges per compartir en família.

Compromesos amb la qualitat artística com a eix vertebrador de la programació, el Festival presenta una selecció de les propostes d’arts escèniques més interessants del panorama actual per a la primera infància. S’ha convidat alguns dels creadors de més rellevància internacional (Renaud Herbin o Carlos Laredo) a presentar els seus darrers i més innovadors projectes i d’altres provinents de Noruega, Bèlgica, Suècia o França. També s’hi presentarà una mostra de les noves produccions del Festival de la mà de creadors del nostre país com ara Quim Girón, d’Animal Religion, al Mercat i Enric Monfort & José Antonio Portillo i el col·lectiu Big Bouncers a altres ciutats.

Les activitats paral·leles (conferències, encontre professional, formació per a professionals i mestres, tallers per a famílies i escoles) es programaran a les biblioteques, fàbriques de creació i altres espais de les ciutats on el Festival ha anat creixent.

Enguany, el Festival viatjarà fins a ses Illes amb la nova incorporació a l’equip del Teatre Principal de Mallorca.

www.elmespetitdetots.cat

#ElMésPetitDeTots