Tot el que necessites per anar al teatre

William Forsythe: White Bouncy castle

William Forsythe: White Bouncy castle

William Forsythe,  coreògraf de fama mundial mostra la seva faceta com a creador d’instal·lacions al  MNAC amb White Bouncy castle, una proposta artística on el públic és l’intèrpret.

William Forsythe va ser director artístic durant vint anys del Ballet de Frankfurt abans de crear a Dresden la seva pròpia companyia, The Forsythe Company, que va dirigir durant deu anys més, fins al 2015. A més de creador d’unes peces escèniques que transgredien les convencions de la dansa i el teatre, Forsythe ha destacat com a creador d’instal·lacions performàtiques i d’objectes coreogràfics especialment interessants i diversos.

Durant el Grec 2019 Festival de Barcelona, podrem veure un d’aquests objectes instal·lat a la Sala Oval del Museu, a més d’algunes altres accions en diversos punts de la ciutat.

Es tracta d’un espai coreogràfic pensat per acollir exclusivament espectadors i espectadores i que, per tant, no requereix de cap intèrpret. És un cub gegantí que pren la forma d’una mena de gran castell inflable de color blanc dins del qual les persones que el visiten estan convidades a deixar-se caure i rebotar, a sentir el seu cos completament desestabilitzat al so d’una composició musical creada per Joel Ryan. Gaudiu de l’absurd social que representa i de les sensacions, gairebé addictives, que us provocarà.

 

Una coproducció de William Forsythe i Group.ie.

Aquest objecte coreogràfic va ser un encàrrec d’Artangel (Londres).

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]