Tot el que necessites per anar al teatre

Why should it be more desirable for green fire balls to exist than not?

Why should it be more desirable for green fire balls to exist than not?

La coreògrafa d’origen grec recentment establerta a Barcelona, Georgia Vardarou, presenta la peça Why should it be more desirable for green fire balls to exist than not?

L’obra ha estat nominada per Anne Teresa de Keersmaeker per formar part del programa de suport a la creació del Dance Umbrella del Sadlers Wells de Londres, una de les principals cases de dansa contemporània en l’àmbit global. Amb trajectòria a l’escena belga, aquesta artista sorprèn pel rigor de la seva investigació coreogràfica i la seva qualitat interpretativa.

Why should it be more desirable for green fire balls to exist than not? és el resultat d’una col·laboració amb l’artista visual David Bergé. El plantejament de la peça és simple: treballar la contextualització d’una imatge projectada en interacció amb un cos dansaire. El procés de creació ha deixat veure ja seqüències d’una gran bellesa. El seu treball, lluny de buscar un minimalisme mancat de potència comunicativa, és concret i es manté ferm a una clara línia de pensament.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració