Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 8,50€
Comprar Entrades
Which
Últimes funcions

L’espectacle Which d’Adoctrinades – Virgínia Gimeno Folgado, és una crítica contundent dels clixés sobre el gènere arrelats a la nostra memòria col·lectiva així com a l’associació directa que fem al relacionar el terme gènere masculí amb el sexe biològic d’home i el de femení amb el de dona.

La peça analitza i evalua el dolor i la confusió que experimentem al haver de concebre aquest conjunt d’idees de naturaleses relatives i absurdes com a absolutes i trascendents.

La intenció de la directora és aconseguir que un espai convencional i quasi grotesc com el lavabo es converteixi en un espai oníric i poètic: la bella contradicció de transformar l’escenari -indret de màxima exposició- en un vàter, lloc d’íntim recolliment.
És com deixar per una estoneta les portes del W.C obertes i que el públic pugui entrar a descobrir alguns dels secrets que amaguem en ell.

Sinopsi

Un lavabo públic com a escenari.
Els símbols de les portes esdevenen personatges animats que entren en dialèctica i, mentre es questionen el que representen, ens conviden a reflexionar sobre els estereotips de gènere i de tot allò que s’identifica com a femení i mascuí. El WC transformat en un espai íntim d’indagació filosòfica i en amagatall on poder desvelar els més profunds secrets.

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració