Tot el que necessites per anar al teatre

Wherever the Music Takes You II + WITH

Wherever the Music Takes You II + WITH

La coreògrafa resident a Bursel·les Ayelen Parolin presenta dues peces: una protagonitzada per ella mateixa i  la músic argentina Lea Petra Wherever the Music Takes You II, i l’altra With, interpretada per dos intèrprets masculins.

Sinopsi

Wherever The Music Takes You II

Una obra sobre allò impredictible per a una escriptura que contraposa contenció i gaudi, ràbia i plaer, l’energia de l’excés i la «política de la relliscada». Aquest duo format per Ayelen Parolin i Lea Petra fa burla de l’època actual, en què triomfen la seguretat i els algoritmes predictius. En aquesta peça, allò impredictible és l’objectiu per seguir —de manera separada per a cadascuna— en l’elecció de les modalitats de treball i d’escriptura… I que passi el que hagi de passar.

With

En aquest duo, continuació de WEB, Ayelen Parolin continua atreta per la ingenuïtat de l’ésser humà, pel seu costat idiota que ella proposa integrar en lloc de rebutjar: Què passa si, en lloc d’intentar negar aquestes àrees imperfectes, intentem conèixer-les millor, o bé fins i tot acceptem que en realitat només són vulnerabilitats? Què passa si, en lloc de castigar aquests llocs més foscos, intentem integrar-los, amb humor i burla?

LA COMPANYIA

Ayelen Parolin, coreògrafa i ballarina, va néixer a Buenos Aires i actualment viu i treballa a Brussel·les. Ha estat intèrpret per a coreògrafs com ara Mathilde Monnier, Mossoux-Bonte, Jean-François Peyret, Mauro Paccagnella, Louise Vanneste, Alexandra Bachzetsis, Anne Lopez i Riina Saastamoinen. Des del 2004, Ayelen Parolin ha dut a terme un treball personal en què cadascuna de les seves creacions gira a l’entorn d’un motiu a partir del qual construeix l’escriptura coreogràfica.

L’argentina Lea Petra, formada en música clàssica, es va traslladar a Brussel·les, on va tenir una bona acollida per part de la crítica musical, que va destacar les seves transcripcions i els seus arranjaments per a piano solo, piano i orquestra, i violí i orquestra. Petra ha compost la música de nombrosos espectacles de dansa contemporània, teatre i circ, com també música instrumental. Des del 2014 col·labora amb Ayelen Parolin i també ha treballat amb Thomas Hauert, Ivo Dimchev, la companyia de circ Circoncentrique i el Théâtre de la Vie a Brussel·les.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració