Tot el que necessites per anar al teatre

Wang Ramirez: Monchichi

Wang Ramirez: Monchichi

Aquesta obra, que reflecteix l’essència del duo Wang Ramirez, dibuixa el retrat d’una nova generació urbana, mòbil i intercultural. A Monchichi, els ballarins trien el seu llenguatge artístic amb la mateixa llibertat que trien company/a de vida, encara que aquest/a parli una llengua estrangera… o més d’una.

Els moviments de Honji són gràcils, plens de musicalitat asiàtica, i els de Sébastien hi aporten la vitalitat mediterrània. Junts, donen forma a Monchichi de la mateixa manera que construeixen la seva vida en comú: amb un equilibri perfecte entre masculinitat i feminitat.

Creada l’any 2011, la peça no ha parat de girar amb gran èxit arreu del món. És una obra plena d’humor i d’automenyspreu, un autoretrat conjunt que mostra la vida diària amb les mateixes dosis d’humor que de poesia. Guanyadora de nombrosos premis i amb una important projecció internacional (fins i tot Madonna els va reclamar per a la seva gira mundial de 2016), la companyia de dansa Wang Ramirez està formada per Honji Wang (alemanya d’origen coreà) i Sébastien Ramirez (B-boy francès d’origen català). Aquests orígens han donat lloc a una companyia que aprofundeix en la investigació i la convivència dels diferents llenguatges coreogràfics i artístics. Definicions? Virtuosisme tècnic, poesia, humor i qüestionament de les identitats humanes.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració