Tot el que necessites per anar al teatre

Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria

Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria

A Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria Glòria Ribera es pregunta què passaria si un dia les drogues més perilloses, les més perjudicials i addictives fossin no solament legals i assequibles sinó també subministrades als més dèbils?

Estudis revelen que prendre llet de vaca podria ser més perjudicial per a la salut que la cocaïna; tanmateix les vedettes només cantaven per a una de les drogues blanques.

L’espectacle centra la investigació en la llet de vaca com a sedant de les masses i les seves emocions a través del cuplet, el tango, el fandanguillo, el foxtrot i el pasodoble.

 

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Gloria Ribera és una actriu sorgida del planter de la companyia José y sus Hermanas, que han aportat aire fresc a l’escena teatral catalana amb els espectacles “Los bancos regalan sandwicheras y chorizos” i “Arma de construcción masiva”.
    Ara Ribera ha escrit, dirigeix i protagonitza una obra pròpia que segueix el camí emprès amb la companyia esmentada, barrejant autobiografia, denúncia social, projeccions, coreografies i cançons.
    El conjunt, tot i ser dispers i acabar de manera una mica abrupta, és agradable per la seva originalitat, humor i bones interpretacions de les cançons. Sens dubte seguiré atent al que sorgeixi de la companyia José y sus Hermanas.

    28/02/2020