Tot el que necessites per anar al teatre

VÁRVARA

VÁRVARA

Bárbara Sánchez presenta la peça VÁRVARA, on proposa un apropament feminista a l’arquetip cristià de la Maria Magdalena.

Sinopsi

Bárbara Sánchez parteix de llocs aparentment tan diferents com la cultura valenciana del ‘bacalao’ i la idea mística de l’èxtasi i encarna la figura de La Gran Amant. Com en tota pràctica mística, l’objectiu aquí és la unió, la disolució definitiva de la distànica. Ja no queda espai per a la ironia, el sarcasme i encara menys per a l’autorreferència. Maria Magdalena és la boja exemplar, capaç de buidar-se per encarnar a l’Estimat, capaç de destrossar qualsevol institució patriarcal per afirmar el seu Amor Infinit. Ella parla directament amb els seu Amo, escollit lliurement. No hi ha distàncies ni intermediaris que valguin. Davant la imposició capitalista d’un model de dona privilegiada blanca que es pot permetre dedicar els seus esforços a observar-se a ella mateixa, Ella porta a terme un desallotjament radical, una baixada conscient i desitjada als enderrocs del món, a aquell lloc des d’on regna el seu Crist.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Festival Sâlmon 2020: dansa viva

Festival Sâlmon 2020: dansa viva

29 gener 2020

Per Jordi Sora A contracorrent: performance i arts contemporànies. I dansa. Així es presenta cada any la festa de la descoberta. I aquesta n’és la vuitena edició. La millor oportunitat […]