Tot el que necessites per anar al teatre

UNDER. Històries sota terra

UNDER. Històries sota terra

UNDER. Històries sota terra és un espectacle de circ que proposa un recorregut fantàstic per diferents ciutats del món on descobrirem la bellesa arquitectònica de les parades de metro subterrànies, a través del vídeoart.

Sinopsi

UNDER. Històries sota terra és el viatge en metro d’un entranyable clown solitari que busca un lloc on passar el cap d’any i que es va trobant pel camí uns divertits personatges que el sorprendran amb els seus increïbles números de circ de malabars, acrobàcia, antipodisme, aeris i humor. Tot acompanyat d’una música en directe que evoca els països pels quals transita aquest metro fabulós: Portugal, Itàlia, Suècia, Alemanya, França i Espanya.

Un espectacle per sorprendre, emocionar i viure moments de circ combinats amb “històries sota terra”.

Video

Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    Avui a El Born CCM he pogut gaudir per partida doble perquè he anat amb la meva néta, d’aquesta producció de Zirkòlika i que dirigeix Emiliano Sánchez Alessi. Es tracta d’un espectacle de circ presentat de forma diferent i molt original a tot el que fins ara hem vist ja que d’una banda està teatralitzat i més a més de principi a fi té el suport d’un audiovisual projectat en una gran pantalla. L’argument perquè el té, ens explica la vida d’un clown que buscant un lloc on passar el cap d’any, recorre en solitari diferents ciutats de països europeus i ens mostra les estacions de metro més emblemàtiques de cada lloc i en cadascuna d’elles coneix a personatges que ens delectaran amb els seus números de circ. Mentre es veuen les imatges subterrànies, els artistes vuit en total executen els seus números de malabars, acrobàcia, corda aèria, antipodismo etc. tot això acompanyat per tres músics en viu, teclat, saxofon i guitarra que interpreten temes del país que en aquell moment es troben. Un espectacle diferent com he dit abans que es fa molt entranyable i passes una molt bona estona. Fins aquest diumenge es pot veure i crec que val la pena anar-hi, si us agrada el circ clar.

    28/12/2018
Articles relacionats
Els IX Premis Zirkòlika presenten els nominats i l’espectacle ‘UNDER’

Els IX Premis Zirkòlika presenten els nominats i l’espectacle ‘UNDER’

28 novembre 2018

Un total de 23 projectes, entre espectacles, companyies, números de circ i iniciatives per a la projecció, han estat nominats als IX Premis Zirkòlika de Circ de Catalunya, els guardons creats el […]