Tot el que necessites per anar al teatre

Un conte d'estar per casa

Un conte d'estar per casa

La Cia Minimons presenta Un conte d’estar per casa, un espectacle instal·lació per viure una història des de tots els sentits.

Un espectacle per potenciar la lectura i la imaginació més enllà de les paraules i experimentar de manera vivencial una història des de tots els sentits. Els més petits esdevindran protagonistes de l’espectacle descobrint el TROC (sistema d’intercanvi), ballant i fent música plegats. Viureu una experiència única!

Sinopsi

Un espectacle sensorial amb un format d’instal·lació-recorregut a on vosaltres sereu els protagonistes de l’experiència, guiats per dos personatges, recorrerem les estances d’una casa per viure-hi les escenes del conte The dream of the twin worm. A cada cambra, decorada amb pocs elements però essencials, hi trobarem un llibre i un mini món o diorama (petita instal·lació que recrea un món real o imaginari a petita escala). Conforme avancem, anirem descobrint la història que ens explica el llibre, conjuntament amb els mini mons sensorials amagats a cada espai.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració