Tot el que necessites per anar al teatre

Tongue and Groove

Tongue and Groove és una peça en procés de (des) composició constant, ha passat per diferents estats, La idea parteix de la possibilitat de crear una peça amb el mínim pressupost possible , utilitzant material reciclat i on els temps de producció s’allarguin i no condicionin el procés.

La presentació que veureu és fruit de la tercera fase, on investigo el tema de la identitat i la recerca d’atmosferes o sons i on col·laboro amb l’artista sonora Yolanda Uriz.

CREACIÓ I INTÈRPRET

Sandra Navarro es coreògrafa i actriu i treballa transversalment amb diferents disciplines artístiques, des de la video creació a la realització d’escenografies. Col·labora amb diferents artistes nacionals e internacionals, destacar a Marina Mascarell, Nuria Font qui produeix Rooom, Karin Du Croo i Violeta Marsans al costat d’elles és triada millor actriu en el 15X15 festival, Melbourne. Des de 2004 practica diferents tècniques meditatives i art marcial com el Qi gong, judo (cinturó negre) i reiki. El 2014 rep una beca per formar-se en Suzuki i Viewpoints amb la SITI Company en NY. Actualment desenvolupa e imparteix workshops on uneix dansa i meditació.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració