Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 10,00€

Comprar Entrades

The Trumps

The Trumps

The Trumps és una comèdia musical protagonitzada per Mingo Ràfols i Sergi Cervera.

SINOPSI

Donald Trump fa dos anys que és a la Casa Blanca com a president dels Estats Units. Tot plegat és un caos.

Per una sèrie de circumstàncies, Kim Jong-un és convidat a dinar a la residència dels Trump sense que ho sàpiga ningú. L’objectiu? Resoldre els seus conflictes amb el president dels EUA i, per tant, evitar una guerra nuclear que de ben segur destruiria el món. Mentrestant, el majordom de la Casa Blanca guarda un parell de secrets. I Melania també. L’únic que no amaga res és Trump. Més que res, perquè no sap callar. I això ens pot portar a tots al desastre.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

The TrumpsThe Trumps

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Marta Garcia

  Divertidíssima, per passar una molt bona estona rient. Té moments brillants, i s’agraeix. N’havia llegit opinions negatives que la criticaven per ser un vodevil. Justament penso que tractar Trump i Kim Jong Un des d’aquest gènere és un encert, ja que són dos personatges esperpèntics en la vida, així que té molt sentit que també ho siguin a la ficció. I s’entenien totes les lletres, que això en els musicals no sempre passa! Una gran descoberta, i una pena que se la carreguin quan precisament la vaig trobar molt intel·ligent, com si pel fet de ser un vodevil ja volgués dir que és dolenta. Es mereixerien estar molt i molt de temps al teatre, i serà una pena si no és així per les opinions de quatre que van d’intel·lectuals i que no són capaços de veure-hi més enllà del gènere.

  18/03/2018

 • Josep Farré Olivé

  FATAL. Poden algunes coses surtir malament però el so va fallar estrepitosament en tot l’espectacle i ningú va dir res, ni es va fer res. Les lletres de les cançons quedaven tallades per la falta de so i no s’entenia un borrall. Potser el millor hagués estat parar per arreglar-ho o buscar una solució. Com no es va fer va semblar que la cosa no interessava i només es buscava seguir fins al final com fos.
  Però tampoc el guió era per tira coets. Un vodevil de pati de col·legit. L’únic que esperaven era sortir. En tot cas un detall: la gent del costat no li agradava però va aplaudir molt fort. No dic de tirar tomàquets però fer un aplaudiment breu i cap a casa.
  Sort que eren entrades de regal i la butxaca no es va ressentir.

  03/03/2018

Articles relacionats