The sisters of revolution
A partir de 12,50€
Comprar Entrades
El 29 de setembre de 2022

The sisters of revolution

Adoctrinades and conspirators presenta el cabaret The sisters of revolution.

Sinopsi

ELEKTRISCHES BLAU

ADOCTRINADES- Virgínia Gimeno Folgado

“Una generació que, en un sospir, vam passar d’estar veient els dibuixos d’Akira Toriyama a ballar els temes de Ken Ishii a les pistes del Sonar 96.”

La peça vol transportar a l’espectador als anys 90: Al naixement del Techno i de la Rave; una celebració del cos individual que, a partir de la repetició d’un beat, et feia connectar profundament amb la col.lectivitat.

Una posada en escena que, combinant la Dansa, la Música electrònica i els Efectes Especials; vol transportar al públic a un immersiu viatge sensorial i de reminiscències de la dècada on es va gestar l’Era digital, l’Internet i el moviment Cibernauta. Una època on s’exaltava el transhumanisme amb la cultura Cyborg, es gestava l’impacte popular de les Drag Queen i ressorgia el moviment Mood dels 60’ , el Disco dels 70’ i, amb els Ciberpunks, la nova versió del Punk dels 80’.

Repartiment

Direcció, coreografia i interpretació: Virgínia Gimeno Folgado // Composició musical: Edu Broseta // Efectes Especials: Facundo Acosta i Àlex Cabrer //Vestuari: Susana Rodríguez Varela i Virgínia Gimeno Folgado // Espectacle coproduït pel festival Píndoles i Cultura Tangent. // Agraïments: Facundo Acosta, La Virgueira, Aleix Fauró, Centre Cívic Torre de Baró, Centre Cívic Lleialtat Santsenca, M. Barcelona (Barricada Cultural), Víctor Quintanilla i Sergi Panizzo.

DPROJECT

DPROJECT és una obra creada durant el confinament del Covid-19 (2020) i per tant influenciada per ella. Les ballarines Beatriz Cubero i Matilde Casini ens ensenyen les dificultats en la societat actual, els enfrontaments socials i el procés que comporta la nova manera de relacionar-nos.

IFTACH VARDI
CHASING DRAGONS- Anthems for love and hate (Part I)
A dance for deserters

LA IM.PERFECTA
FORMICAIO

Raquel Rodríguez, Júlia Miralles i Paula Sánchez.

Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Informació pràctica
Sala Ars, Barcelona
Jonqueres, 15, 08003, Eixample, Barcelona

Sales:
Sala: 165 persones
Cafè-Bar

  • Canal oficial de venta d'entrades
  • Compra 100% segura
  • Métode de pagament:
    Targeta de dèbit i crèdit