Tot el que necessites per anar al teatre

Tarannà + Hand to hand

Tarannà + Hand to hand

Tarannà (Maria Campos)

Tarannà és un treball entorn al concepte de la “transformació” a través de l’objecte, l’espai i el cos.

La tela de jute de color groguenc recorda la seda de les crisàlides on es duu a terme una de les parts més dramàtiques de la metamorfosi. La transformació com a procés, dràstic i subtil, que porta d’un estat a un altre i és en aquest procés on succeeix la reorganització i la deformació que culmina amb la formació de l’imago. Un joc i una successió d’imatges on convido a seguir el fil de la màgia  i deixar anar la imaginació.

 

Hand to hand (Roser López Espinosa) 

Ballet singular en forma de combat de judo. Els camins cap a la gentilesa són subtils, amb les seves pròpies tàctiques i cadència. Mà a mà, dos ballarins. Precisos i en joc net, composen una particular dansa en parella.

‘A Hand to hand el judo i la dansa s’entrecreuen. Un treball bonic i pur.  //  Són aquests moviments típics de judo o hi ha potser massa girs, tombs, pauses llargues i mirades intenses? Tan aviat com comença a sonar Txaikosvsky, amb el fragor de la més gran de les peces de ballet, el joc esdevé oficialment romàntic, ple d’abraçades apassionades i portés vertiginosos’. Mirjam van der Linden, de Volkskrant (Països Baixos)

Concepte i direcció Roser López Espinosa / Coreografia Roser López Espinosa en col·laboració amb Stein Fluijt i Olive Lopez / Dansa Stein Fluijt i Roser López Espinosa / Música Pyotr Ilyich Tchaikovsky / Disseny sonor Mark Drillich / Vestuari Roser López Espinosa i Lluna Albert / Escenografia Roser López Espinosa i Lluna Albert / Disseny d’il·luminació Remko van Wely / Assessorament artístic Kristin de Groot (Dansateliers) i Conny Janssen / Producció Conny Janssen Danst – Programa Danslokaal (Rotterdam, Països Baixos) / Co-producció Dansateliers (Rotterdam, Països Baixos / Producció de gira: Roser López Espinosa i Dansateliers

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració