Tot el que necessites per anar al teatre

Súper geniales en realilandia

Súper geniales en realilandia

La nostra història té lloc a la ciutat de Realilandia, on tots aquells que hi habiten posseeixen súper poders per combatre les dificultats i els dolents que s’encarreguen de fer el mal a aquells que solament volen el bé comú per a la humanitat. Guarlian, el protagonista d’aquesta emocionant història és un noi d’uns deu anys, que no ha descobert encara els súper poders que posseeix per poder desenvolupar-los en favor del bé dels altres, com bé ho demana la tradició familiar dels mega superherois.

Enmig de la seva cerca es toparà amb la temptació del camí fàcil que li oferirà el Malvat Gralaxar, portador de substàncies destructives que farà el possible perquè Guarlian es vegi en la necessitat de consumir, després d’oferir-li un canvi inesperat i el descobriment dels seus mega poders. En encaminar-se per confirmar allò; es veurà embolicat en una gran i divertida aventura amb la missió de salvar als seus pares d’un gran perill que els amenaça, per a això comptarà amb l’ajuda de Mensaorejas, el ratolí narrador de la història i la seva bona amiga Arrobita, defensora dels drets dels nens. Serà aquesta la fi dels superherois de Realilandia i el triomf del mal o Guarlian aconseguirà salvar-los sense caure en les urpes de la maldat? Acompanya’ls en aquesta emocionant i divertida història plena de màgia, balls, cançons, i batalles per descobrir.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració