Tot el que necessites per anar al teatre

24è Circ d'Hivern: Sopa i el que el vent no s’emportà

24è Circ d'Hivern: Sopa i el que el vent no s’emportà

Sopa i el que el vent no s’emportà és el títol de la proposta d’enguany del Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris, que celebra la seva 24ena edició.

Marcel Vidal i Marine Fourteau, acròbates i directors de la companyia belga Marcel et ses drôles de femmes exploren, amb una barreja a parts iguals d’humor i tragèdia, un seguit de dinars de Nadal d’una mateixa família a través de diverses generacions: la tradició, els hàbits, l’absència, la vida que passa i els records que defineixen qui som, etc.

La proposta succeeix any rere any a la mateixa taula, sota la mateixa finestra, la mateixa recepta, el mateix avet, les mateixes cançons i el vent a fora. Així, al ritme dels hiverns, en el temps d’un àpat, l’espectador es pot reconèixer dins d’aquesta estranya família.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Circ d’Hivern adapta Thornton Wilder al llenguatge del circ

Circ d’Hivern adapta Thornton Wilder al llenguatge del circ

10 desembre 2019

La corda volant, la corda llisa, la suspensió capil·lar, l’acrobàcia i el trapezi són els llenguatges que utilitzen Marcel Vidal i Marine Fourteau a Sopa i el que el vent […]

Per Nadal, dies de circ

Per Nadal, dies de circ

7 desembre 2019

El Nadal és per definició temps per passar amb la família, i que millor per fer plegats que anar al teatre. Però trobar quelcom que agradi a tots no sempre […]